MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një Jar Of No More Cellulite
Çdo 60ml (2 Oz)
$ 35.95 Out of Stock
Dy kavanoza Of No More Cellulite $ 69.95 Out of Stock
Tre kavanoza Of No More Cellulite $ 95.95 Out of Stock
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Nuk Cellulite More (krem)

CATEGORIES » PRODUKTET per femra

Cellulite

If you are under the impression that only obese or overweight women have cellulite then you are mistaken. All kinds of women in all shapes and sizes can be victims of cellulite. Cellulite is such a monstrous thing that it can even creep up to the thinnest of women and make their lives miserable.
When you look at yourself in the mirror instead of seeing thighs and derriere that are smooth and flawless you see potholes all over. This is certainly not the way god wanted women to look and not the way a man would like his woman to be. Even if you were to try exercising you will find that the cellulite can be pretty stubborn and will just sit their smirking back at you. You might not have an ounce of extra fat all over your body, whew, what a relief except for the ugly bits of cellulite on your thighs and backside. Because of this you can't wear the trendiest of stuff that are on the store shelves and tight skinny jeans well, just forget about them. You don't want to look like a crown in a circus rather than the fashion diva that you had in mind.
So, how does cellulite actually come there? Cellulite is actually the body's way of building up toxins, fluids and the fatty tissues and creating those dimples all over. The crater like formation is known as cellulite. Women are prone to the accumulation of cellulite and you will hardly find any women who do not have an ounce of cellulite on their bodies. Only women who really work out on weights and gymnasts don't have it. Therefore, if you want to get your body rid of cellulite then you need to work really hard not only at exercising but also put a strict watch on your diet. Even after doing both of these there is no guarantee that you will be able to lose cellulite.
When you are about to tear out your hair in despair wondering how you actually get cellulite off your body a few well-meaning friends might even suggest massages with hot oils, medical ways and some of the weirdest of contraptions and equipments to help you get rid of it. After all the possible things that you try and burn your fingers with you realize that there is certainly no fixed formula for losing cellulite. It is going to be a real tedious task to get cellulite off your backside.

No more Cellulite

The No More Cellulite cream is the most advanced Anti Cellulite product on the market! It uses a proprietary compound of Swiss Alpine Plant Extracts to produce proven results that will reduce your cellulite and have you looking stunning in no time at all.
It acts against cellulite by strengthening of the epidermis, reducing the fat infiltration in the dermis, optimizing lipolysis activity, and improving micro circulation, and thus re-normalize the removal of water and waste products.

No More cellulite jar contains

 • Distilled Water
 • Dioctyl dodectyl adipate
 • Plantago Lanceolata Leaf extract
 • Edelweiss Extract
 • Lecithin
 • Caffeine
 • Pentylene Glycol
 • Spirulina Platensis Extract
 • Soy Isoflavones
 • Carnitine
 • Polysorbate 80
 • Phenoxyethanol
 • Citrus Aurantium Amara Fruit Extract
 • Dimethicone
 • Green Tea extract
 • Lactamide MEA
 • Glycerin - (from vegetable source)
 • Arachidyl alcohol
 • Behenyl alcohol
 • Arachidyl glucoside
 • Polyachrylate 13
 • Polysorbutene
 • Polysorbate 20
 • Niacinamide (Vitamin B3)
 • Panthenol
 • Allantoin
 • Sodium Ascorbyl Phosphate(Vitamin C)
 • Caprylohydroxamic acid
 • Caprylyl glycol
 • Glycerin combines for a completely natural preservative
 • Natural Fragrance

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Këmba-Detox (këmba fjale Detox Patch)

Këmba-Detox

Patch ndihmon në këmbë me: absorbuar toksina lëshuar nga organi; lehtësuar lodhje në trup, Ndihmë për të lehtësojë barrë mbi sistemin imunitar, Ndihmon në pastrimin natyral të sistemit limfatik; normale Asistenca e qarkullimit të gjakut, rritet metabolizmi juaj; Support normale Bilanci lëng; Përmirësimi i cilësisë së gjumit, menaxhimit Ndihma peshë; Promovimi i shëndetit të gjallë dhe Wellness
Me fjalë Për Tij

Përfytyroj

Gjitha me fjalë të reja për të gjitha te Ai është një produkt natyral pjellori që është projektuar për mbështetje shëndetësore optimale spermë. Ka një kërkesë e madhe për produkte si këto, thjesht sepse ka shumë çifte që kanë disa probleme nuk janë në gjendje të concieve shumë lehtë, ai ka qenë spacificly dizajnuar për të ndihmuar këto çifte
Hardman - ngrerë Funksioni

Hardman (dobësi)

Hard Njeriu është një gjithë-kapsulë natyror bimor, që përmban një mbledhje më të fuqishëm rritjen e bimëve të njohur njeriut, ali Tongkat. Ajo do të mbështesë funksion ngrerë ndërsa ende rritjen e sasisë dhe cilësisë së spermës për kënaqësi orgazmë rritur. Hard Njeriu është i shpejtë duke vepruar.
St John's Wort - Anti qetësues

St Johns Wort (Depresioni)

Gjithashtu i njohur si Hypericum, Amber dhe duhan Klamath, StJohn's Wort ka fituar vëmendje të rëndësishme në kohët e fundit, kryesisht për shkak të saj anti-cilësisë qetësuesMegjithatë, ajo ka një histori të gjatë të përdorimit, edhe si një barishte shëruese dhe si një barishte me cilësi magjike mbrojtje Kjo është një gjendje shpirtërore enhancer jashtëzakonisht efektive në rastet e depresionit të butë dhe është efektive për para-humor-menstruale swingsMegjithatë, është më pak efektive për depresion më të rënda ose depresion lidhur me çrregullime të tjera psikiatrike si çrregullim bipolar
HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Human Growth Hormone) is believed to be the controlling hormone of many functions and benefits associated with youth, such as vitality, smooth skin, energy and resilience. HGH plus is naturally produced in the pituitary gland of the brain.

Tags:

Mezoterapi celulitin, celulitin endermologie, kundër celulitit, anticellulite, trajtim, masazh, kurë, natyrore bimore, ku bleni në dyqan


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, WWW.DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku