MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një shishe e MenoHelp
Shishe Përmban 60 Pills (marrë 2 Pills Daily)
$ 47.95 Out of Stock
3 shishe MenoHelp
Ekonomise / Ruaj: $ 38.90
$ 104.95 Out of Stock
6 Shishe Nga MenoHelp
Ekonomise / Ruaj: $ 109.75
$ 189.95 Out of Stock
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

MenoHelp - Menopauza Care

CATEGORIES » PRODUKTET per femra

Menohelp is the natural choice for women for optimum menopause support with an outstanding record of successful use by women around the world. That will help elevate hot flushes, night sweats, depressive moods, mood swings, anxiety, nervousness, irritability, sleep disturbances, dry vagina, loss of Libido and other menopausal symptoms. Formulated from only natural ingredients, this daily supplement will have you feeling great without the need for taking any hormones or synthetic chemicals.

What is Menopause?

Menopause is the end of menstruation. The word comes from the Greek mens, meaning monthly, and pauses, meaning cessation. Menopause is part of a woman's natural ageing process when her ovaries produce lower levels of the hormones estrogen and progesterone and when she is no longer able to become pregnant. Unlike a woman's first menstruation, which starts on a single day, the changes leading up to menopause happen over several years. The average age for menopause is 52. But menopause commonly happens anytime between the ages of 42 and 56. A woman can say she has begun her menopause when she has not had a period for a full year. Menopause is a natural process that happens to every woman as she grows older, and is not a medical problem, disease or illness. Still, some women may have a hard time because of the changes in hormone levels during menopause. There are many possible signs of menopause and each woman feels them differently. Most women have no or few menopausal symptoms while some women have many moderate or severe symptoms. The clearest signs of the start of menopause are irregular periods (when periods come closer together or further apart), and when blood flow becomes lighter or heavier.

Other signs may include some of the following:

 • weight gain
 • hot flashes
 • insomnia
 • night sweats
 • vaginal dryness
 • joint pain
 • fatigue
 • short-term memory problems
 • bowel upset
 • dry eyes
 • itchy skin
 • mood swings
 • urinary tract infections
Most of the time, these symptoms will lessen or go away after a woman has finished menopause.

What does Menohelp do?

Menohelp is a perfect combination of herbs, that helps you to cope with all the symptoms in a more natural, safe and time tested manner. The naturally occurring phytoestrogens in Menohelp work over time to gradually replenish the lower hormonal levels in blood stream.

How should I take Menohelp?

The usual dose is two pills daily for at least three to six months. If your Menopausal symptoms return, you can simply start taking Menohelp again.

How long does it take to start working?

Effects will be noticeable within the first week, with full results taking up to 3 months. After which time you may stop taking Menohelp until you feel you need to start taking it again.

Are there any side effects?

Menohelp has no adverse side effects if taken as directed. If you are on medication or have any health concerns check first with your doctor.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What do the pills contain?

Each capsule contains the following:

 • Saraca indica
 • Asparagus racemosus
 • Symplocos racemosus
 • Aloe vera
 • Cedrus deodara
 • Terminalia chebula
 • Glycerrhiza glabra
 • Centella asiatica

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

St John's Wort - Anti qetësues

St Johns Wort (Depresioni)

Gjithashtu i njohur si Hypericum, Amber dhe duhan Klamath, StJohn's Wort ka fituar vëmendje të rëndësishme në kohët e fundit, kryesisht për shkak të saj anti-cilësisë qetësuesMegjithatë, ajo ka një histori të gjatë të përdorimit, edhe si një barishte shëruese dhe si një barishte me cilësi magjike mbrojtje Kjo është një gjendje shpirtërore enhancer jashtëzakonisht efektive në rastet e depresionit të butë dhe është efektive për para-humor-menstruale swingsMegjithatë, është më pak efektive për depresion më të rënda ose depresion lidhur me çrregullime të tjera psikiatrike si çrregullim bipolar
Nympho Max - Male libido zgjerimin

NymphoMax (libido)

Ky formulim i fuqishëm e bimëve të lashta kineze, do të rritet orgasmic epsh dhe kënaqësi e çdo gruaje. Vetëm të 1-2 tableta para në lidhje me seksin. Mund të gëlltiten ose të shkrihet e tërë në një pije. Nëse jeni femër që vuajnë nga një mosfunksionim seksual, ose thjesht duan të përjetojnë orgasms të fortë, Nymphomax ishte formuluar për të kapërcyer pengesat gratë duhet të gëzojnë një jetë më të pëlqyeshëm dhe të dobishme seks.
Sleep Well - Dashuri Sleeping Aid

Sleepwell (Support Sleep)

Sleepwell është një përzierje gjobë prej bimëve që do t'ju ndihmojë të keni një netë të mirë gjumi dhe a keni ndjenja të reja në mëngjesPërshtatshëm për insomniacs dhe ata që vuajnë stresin lidhura me çrregullimet e gjumitFormula Sleepwell është një alternativë e sigurt për një netë pa gjumë e madhe tranquillizers recetë dhe pa njohur efekte anë Sleepwell është e përkryer për të gjithë personat të cilët po përpiqen të bien për të fjetur si të qëndrojnë në gjumë natën dhe janë vetëm në varësi të disa shtesë artificiale në mënyrë për ta bërë atë përmesKjo është një formulë të provuar të sigurt dhe efektive që do të zgjidhë problemin tuaj fleTë gjithë ju duhet të bëni është që të marrë 1-3 pilula gjumi këtë ndihmë të madhe në provë dhe aq i shpejtë sa tridhjetë minuta në një orë ju do të merrni të relaksuar dhe përfundimisht bie në gjumë
Kanna Extract (Mood) help with anxiety, stress and tension

Kanna Extract (Mood)

Çdo shishe përmban 60 pilula Kanna ekstrakt (500mg), marrin një apo dy pilula siç kërkohet për të mbështetur dhe ndihmuar me humor, stresi, ankthi dhe tensioni. Ekstrakt Kanna është përdorur edhe arrijnë të butë për depresion të moderuar. Një dozë dehëse prej 4 kapsula në të njëjtën kohë do të shkaktojë eufori, fillimisht me stimulim ndjekur nga qetësim. Në rast të tillë nuk drive ose veprojnë makineri.
Përsëri e flokeve - Anti Humbja e flokeve

Flokeve Again (Humbja e flokeve)

Flokeve përsëri është rritja më e përparuar e flokëve xhel aktuale në botë. Bazuar në 20 vitet e hulumtimit. Dhe me një normë 90% sukses, brenda muajit të parë. Për burrat dhe gratë. Mos prisni derisa ajo është shumë vonë - Get flokët AGAIN, mbajnë flokët e keni, trash dhe flokët tuaj rriten flokët e re!

Tags:

, menopauza menopauza shtojce bimor, kujdes menopauzës, Flushes, djersitje natën, disponimi depresive, swings humor, ankthi, nervozizmi, irritim, gjumë trazirat, vaginë të thatë, epsh humbje, simptomat menopausal, grua, natyrore bimore, ku të blejnë në dyqane


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku