MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Sample Acai (15 Pills) - 5 $ VETEM!
+ Shipping
$ 5.00
1 shishe Acai Ekstrakt
Çdo Përmbajtja shishe 60 Pills
$ 36.95
3 shishe Acai Ekstrakt
Ekonomise / Ruaj: $ 18.00
$ 94.95
6 Shishe e Acai Ekstrakt
+ Free Worldwide Shipping
$ 160.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Acai Berry Extract (Weight Loss)

CATEGORIES » PRODUKTET per femra

The Acai berry (pronounced ah-sigh-ee), a powerful antioxidant, known as the globes most beneficial superfood, has recently been taking the world by storm with its amazing health benefits, including:

  • weight management
  • improvements in energy
  • improvements with digestion
  • helping detoxification
  • improving skin appearance
  • improving heart health
  • reducing the signs of aging
  • and the reduction of cholesterol levels.

Acai has been featured on many world famous TV networks and Talk back shows, and is generating huge excitement in the scientific world because of its extraordinary health benefits, including anti cancer properties.

The Acai Berry is the berry from the Acai palm or aqai (Euterpe oleracea), an extremely common, slender, yet very tall palm and grows 15 to 25 m in height, which grows in various parts of Central and South America. It's packed full of everything that is good for you including vitamins, minerals, and cancer fighting anti-oxidants that bring much power and results to your body.

Anti ageing

The specific nutritional composition of Acai berries helps to protect the body from free radicals and inflammation, the two main causes of degenerative diseases and ageing. The antioxidant in Acai helps prevent ageing of the body and the skin by eliminating free radicals and removing wrinkles. Free radicals are unstable molecules that are missing an electron. Our bodies continue to produce free radicals as byproducts of normal metabolic processes and in response to environmental elements, such as radiation and pollution. Left alone these free radicals can take electrons away from healthy cells and damage DNA, increasing the risk of heart disease, cancer and other degenerative diseases.

Weight management

Acai is rich in antioxidants, fatty acids, fiber and other plant compounds that can increase your health, improve energy and help you lose weight. When your body is healthy and well-balanced, it will be easier to reach your perfect size, and this is why Acai has become one of the most popular supplements to assist with weight management. Acai is reputed to be extremely high on the ORAC scale and provides levels multiple times that of many anthocyanin-rich fruits and vegetables, such as cherries, cranberries and mulberries.

Cholesterol lowering

The berry is rich in Omega 3, Omega 6 and Omega 9 which are the fatty acids that thve been scientifically proven to fight cholesterol. These fatty acids are polyunsaturated essential fatty acids that decrease low density lipoproteins (LDL) in blood and increase the HDL or high density lipoprotein in blood. LDL is also known as the bad cholesterol while HDL is the good cholesterol which is needed by the body and is healthy as well. The LDL is actually the cholesterol which clots in the cardiovascular regions leading to myocardial infraction or a heart attack.

The ability to control oxygen free radicals is expressed through an ORAC (Oxygen Radical Absorbency Capacity) value. Using scientific analysis, the ORAC number is assessed by the measurement of antioxidant activity for any particular substance. Higher ORAC numbers means that a substance has stronger antioxidant powers. Dr. Cao and Dr. Prior of the Human Nutrition Research Center on Ageing at Tufts University have established that their Recommended minimum 5000 ORAC Units Daily helps prevent certain age related diseases. This is equivalent to one dose of our Acai extract (two capsules).

If you are looking to improve your quality of life with an improved body weight, a healthy cholesterol level and a much improved energy level and skin complexion, then our Pure Acai supplement is exactly what you have been looking for.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Përsëri e flokeve - Anti Humbja e flokeve

Flokeve Again (Humbja e flokeve)

Flokeve përsëri është rritja më e përparuar e flokëve xhel aktuale në botë. Bazuar në 20 vitet e hulumtimit. Dhe me një normë 90% sukses, brenda muajit të parë. Për burrat dhe gratë. Mos prisni derisa ajo është shumë vonë - Get flokët AGAIN, mbajnë flokët e keni, trash dhe flokët tuaj rriten flokët e re!
HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Human Growth Hormone) is believed to be the controlling hormone of many functions and benefits associated with youth, such as vitality, smooth skin, energy and resilience. HGH plus is naturally produced in the pituitary gland of the brain.
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Max Bust36 - Përmirësimi i gjirit

MaxBust36 (Madhesia e gjirit)

Për vite të tëra, gratë e të gjitha moshave kanë vuajtur nga siklet që e vogël, ose gjinjtë sagging pazhvilluar, që shpesh çon në nderim të ulët vetë. Deri tani, zgjidhje për këtë problem kërkohet të shtrenjtë dhe shpesh të rrezikshme kirurgji kozmetike. Max Bust36 është një alternativë e sigurt se është plotësisht mënyrë të natyrshme për të zgjeruar dhe përmirësuar gjirit tuaj! Permiresimi i gjinjve tuaj me Max Bust36 - është e lehtë dhe shumë efektive
Kanna Extract (Mood) help with anxiety, stress and tension

Kanna Extract (Mood)

Çdo shishe përmban 60 pilula Kanna ekstrakt (500mg), marrin një apo dy pilula siç kërkohet për të mbështetur dhe ndihmuar me humor, stresi, ankthi dhe tensioni. Ekstrakt Kanna është përdorur edhe arrijnë të butë për depresion të moderuar. Një dozë dehëse prej 4 kapsula në të njëjtën kohë do të shkaktojë eufori, fillimisht me stimulim ndjekur nga qetësim. Në rast të tillë nuk drive ose veprojnë makineri.

Tags:

ku për të blerë në dyqane, humbje peshe, pilula dietë, ekstrakt të pastër, kokrra të kuqe yndyrë ndezjes, Acai ekstrakt, Acai Berry, ekstrakt natyror bimor


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku