MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
One Bottle Of Big Daddy
Each Bottle Contains 12 Pills
$ 28.95 Out of Stock
3 Bottle Of Big Daddy
Ekonomise / Ruaj: $ 48.05
$ 68.95 Out of Stock
6 Bottle Of Big Daddy
+ Free Worldwide Shipping
$ 129.95 Out of Stock
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Big Daddy Energy

CATEGORIES » PARTY Pills

Want to stay alert all night long? Optimize your energy levels, maximize clarity and focus? By using Big Daddy party pills you can achieve all this! Great for a quick and clean energy rush day or night.

Big Daddy Pills stimulants are designed for instant energy boost. It contains natural caffeine that optimize your energy. Great for rave, rock parties and even for studying.

Contains energizing substances found also in energy drinks. Effects on cognition and physical endurance. Promotes metabolism, enhances absorption of other nutrients, promotes bio-availability of vitamin B6 and amino acids. Increases serotonin production. Contains also compounds that improve overall health.

Big Daddy is absolutely legal alternative to ecstasy pills developed with using of unique combination of different types of natural caffeine. The specific mix of caffeine extracted from Guarana and caffeine extracted from Camellia sinensis. Camellia sinensis is native to East, South and Southeast Asia, but it is today cultivated across the world in tropical and subtropical regions.

The leaves of Camellia sinensis have been used in traditional Chinese medicine and other medical systems to treat asthma (functioning as a bronchodilator), angina pectoris, peripheral vascular disease, and coronary artery disease.

Big Daddy party pills will fuels your energy, optimize your vitality, intensify your clarity, and keeps you alert and in the mood. Give you mild sensations of euphoria and energy for whole night dancing. This pills is also perfect solution for a quick concentration and clear vitality charge any time you experience the need for it.

Usage

Use the product by taking one to three pills approximately an hour before you want to feel alert. Do not exceed the amount of three pills within 24 hours.

What are the ingredients

  • Guarana (natural caffeine)
  • Green tea extract
  • Caffeine anhydrous
  • White willow extract
  • Piperine

Try the Big Daddy - safe and legal ecstasy substitute right now. Legal, effective and non-addictive way to get high! Party all night long!

Side Effects

As used along the directions there are no side effects. Don't use the product if you have severe health concerns or you are using a strong medication. If you feel unpleasant after taking the pills, try to relax. If you still have issues contact a health care specialist.

Do not take if you are allergic to caffeine!


Customers Viewing This Page May Be Interested in These

StallionXL! (Anti-Impotence) Daily Supplement For Sexual Function

Hamshor XL

STALLION XL (Anti-Impotence) is the most powerful and advanced male enhancement supplement available on the market today. This extra strength formula, made from 100% natural sources will support your sexual desire, your sexual performance, your orgasmic pleasure, your love making duration, and the hardness of your erections
Kanna Extract (Mood) help with anxiety, stress and tension

Kanna Extract (Mood)

Çdo shishe përmban 60 pilula Kanna ekstrakt (500mg), marrin një apo dy pilula siç kërkohet për të mbështetur dhe ndihmuar me humor, stresi, ankthi dhe tensioni. Ekstrakt Kanna është përdorur edhe arrijnë të butë për depresion të moderuar. Një dozë dehëse prej 4 kapsula në të njëjtën kohë do të shkaktojë eufori, fillimisht me stimulim ndjekur nga qetësim. Në rast të tillë nuk drive ose veprojnë makineri.
Morgasm - orgazmë kënaqësinë Rritja

Morgasm (orgazmë Rritja)

Orgasms janë shteti më mystified e ndjenjë, e cila për vite herbalists dhe shkencëtarët janë përpjekur për të maksimizuar potencialin e tyre të plotë. Tani prisni është se, ju mund të sperma si kurrë më parë, dhe për të arritur ndjenja e euforia gjithsej ndërsa arritjen dhe çon deri në orgazmë. Morgasm është një formulë revolucionar për burrat e të gjitha moshave për të mbështetur kënaqësi maksimale seksuale, dhe kohëzgjatjes së, si edhe shkalla më e lartë të orgasms.
Hardman - ngrerë Funksioni

Hardman (dobësi)

Hard Njeriu është një gjithë-kapsulë natyror bimor, që përmban një mbledhje më të fuqishëm rritjen e bimëve të njohur njeriut, ali Tongkat. Ajo do të mbështesë funksion ngrerë ndërsa ende rritjen e sasisë dhe cilësisë së spermës për kënaqësi orgazmë rritur. Hard Njeriu është i shpejtë duke vepruar.
Muscle Building Supplement - MuscleMAX

Muscle Strength (Body Building)

MuscleMax Xtreme është një përzierje e përsosur e përbërësit e natyrshme që mbështet fuqinë e muskujve dhe pjesa më e madheNëse ju jeni një atlet në kërkim për të rritur performancën tuaj atletike, ose thjesht vetëm dëshirojnë të ton trupit tuaj, MuscleMax Xtreme ndoshta është zgjidhje për juMuscleMax Xtreme është formuluar për të ndihmuar organet e natyrshme e rritjes natyrore të muskujve dhe pjesa më e madhe, MuscleMax Xtreme, mund të ju japin avantazh kryesor kur vjen puna tek konkurrenca, dhe do t'ju japë organi që do të dëbojë vajzat çmendur, me rezultatet amazingly shpejtë dhe stërvitje vetëm minimale të kërkuara

Tags:

energy, boost, bid daddy, pill, legal, high,stimulant, ecstasy, caffeine, Guarana, euphoria, quick concentration, effective, non-addictive, pills, vitality, legal,what is it


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2020, WWW.DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku