MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
One Bottle Of Yummy
Bottle Contains 60 Capsules.
2-4 Pills P/day Or Take 8 Pills, 5hrs Before Blowjob
$ 34.95
Two Bottles Of Yummy $ 65.95
3 Bottles Of Yummy
Ekonomise / Ruaj: $ 18.90
$ 85.95
6 Bottles Of Yummy
Ekonomise / Ruaj: $ 19.75
$ 189.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Yummy Cum - Semen Taste Enhancer

CATEGORIES » PRODUKTE PER MAN

Yummy Cum - Semen Taste Enhancer

About the Product

  • Yummy Cum - Engineered to Dramatically Improve the Taste of Your Semen
  • 100% Success Rate in Independent Testing of 50 Couples
  • Loaded with Fruit and Spice Extracts Including Pineapple and Acai Berry
  • Premium Grade All Natural Ingredients are 100% Safe with No Side Effects

Yummy Cum is specifically designed to improve the taste of your semen. It has been engineered with only the most potent fruit concentrates. Yummy is stacked full of potent fruit extracts and natural anti oxidants, vitamins, that not only work to improve your overall health but also improves the flavor, sweetness and smell of your semen.

This easy to take pill simply makes your semen taste really good. It works naturally with your bodies system to improve the taste of your ejaculate. Its a scientifically proven fact that certain foods and beverages can affect the way your bodily fluids (sweat, saliva and semen) taste and smell.

Yummy Cum works off this principle which is also behind the commonly used phrase "you are what you eat" to improve the way you taste. Independent testing of 50 couples showed an amazing 100% of women reporting an improvement in their partners sperm taste when taking Yummy Cum. And with 65% of those woman rating flavor as delightful. These statements have not been evaluated by the FDA.

How do i take it?

For best results take 2-4 pills per day. Else take 8 pills 5hrs before blowjob.

What are the ingredients?

Contains:

  • Pineapple extract
  • Acai extract
  • Wheatgrass extract
  • Cinnamon

Customer Reviews

Satisfied! By Trey Allen on January 11, 2014

So i got this so my girlfriend wouldn't mind the taste as much and I could enjoy the opportunity to well.. You know, finish where I think all guys like to when receiving oral lol well instead of just taking a few each day to improve flavor I just popped 8 around twelve thirty in the morning and when me and my girl met up around 630 that afternoon she said that it was remarkably better, not quite "delicious" or "tastey" but definately tolerable! Swallowing wasn't an issue at all, she said it was mostly sweet but still a small hint of salt. So not bad!! If it had made it 100 percent sweet or "yummy" I guess I would of given it five stars but it's pretty cool that it works! Maybe it'll improve more overtime who knows.. I'd recommend it for sure

they do work by DaniCee on July 15, 2013

they really work, and much better than expected! combine with a healthy diet for a super sweet taste! I would recommend it.


Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Acai Berry Extract (Weight Loss)

Acai Ekstrakt

Pesha e trupit i përmirësuar, niveli i kolesterolit të shëndetshëm dhe një nivel shumë më të përmirësuar të energjisë dhe lëkurë ngjyrë e fytyrës Acai Berry (ah e theksuar-psherëtimë-ee), një antioxidant i fuqishëm, i njohur si globuset superfood më i dobishëm, ka qenë kohët e fundit duke marrë botë nga stuhi me përfitimet e shëndetësisë mahnitshme, duke përfshirë: menaxhimin e peshës, përmirësime në energji, përmirësime me tretje, duke ndihmuar detoxification, duke përmirësuar pamjen e lëkurës, përmirësimin e shëndetit të zemrës, reduktimin shenjat e plakjes, dhe reduktimin e niveleve të kolesterolit
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Spermomax - Sasia dhe punën

Spermomax (Më shumë Sperm)

Jam optimist vëllimit tuaj britmë, kënaqësi seksuale, vështirësi dhe fuqi Hape Spermomax është një formulë të gjitha natyror mashkull zgjerimin që është provuar për të rritur spermë tuaj Ndonjëherë donte të lëshoj një fjalë si një yll pornografi? Tani me trajtim Spermomax premature ejaculation ju mund të hamshor seksi se çdo grua do dëshirëShumë konsumatorë duan të rrisin sasinë e tyre britmë thjesht për vetë-besimit apo arsye seksual kënaqjeNë rrethana të tilla Spermomax është produkt i vetëm që mund të ndihmojë ataKjo është arsyeja pse kemi mijëra konsumatorë Globalisht Pilula ose tableta Sperm kosi janë shtesat që janë provuar për të rritur volumin derdhje, aktivitetit të spermës, dhe numërimin spermë gjatë procesit derdhje
Delay - derdhje e parakohshme

Delay - Sexual Performance

Vonesë, një formulim unik bimor që është e garantuar për t'ju kthyer kontrollin mbi performancën tuaj seksuale. Vonesa me sukses ngadalson prodhimin e hormoneve, prandaj duke ju zgjatur kohën depërtimit, pasi vetëm dozë të parë. Shumë njerëz kanë raportuar që zgjasin 5-10 minuta më brenda ditëve të para të marrjes të vonojë, pa rënie në kënaqësinë seksuale.
Bed Hero Pheromone Perfume - men attractant

Bed Hero Pheromone Perfume (for men)

A keni vënë re ndonjëherë një djalë i cili, edhe pse jo shumë i bukur apo shumë stimuluese, duket për të tërhequr gratë nga dhjetra? Shanset janë se tij natyrisht ndodhin lirim pheromone është më i lartë dhe më shumë se dallueshėm juaji! Tani është e mundur për asnjë njeri të shfrytëzuar pushtetin parak seksuale që vjen nga ferromonePheromone Parfum është një përzierje pa erë, formuluar shkencërisht e katër ferromone projektuar posaçërisht për të zgjoj dhe për të tërhequr gratëNe përdorim vetëm lakmusi pastër-grade ferromone njeriut seksi i përqendrimit të lartë të lejuar me ligjKjo formulë është dinamit tërheqje seksuale! Ferromone janë kimikatet pa erë excreted nga organi që ndikojnë në ndërveprime në mes të dy kafshëve riprodhuese dhe njerëzveAta janë të zgjedhur nga një organet apo indet të veçantë në hundë, dhe pastaj i përcolli në rajonet më të larta deri në truShumica e markave të përmbajnë vetëm një ose dy komponimet pheromoneBed Hero Parfum përmban të gjitha katër ferromone kryesore gjetur në njerëzit që janë përgjegjës për tërheqje seksuale parak

Tags:

yummy, cum, semen, sex, taste enhancer, pineapple, acai, wheatgrass extract, cinnamon extract, blow job mints, blowjob, suck, flavoured lube


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku