MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një shishe e Tribulus500
Secila shishe përmban 60 Pills (marrë 2 Pills Daily)
$ 37.95
2 shishe Tribulus500 $ 74.95
3 shishe Tribulus500 $ 84.95
6 Shishe Nga Tribulus500
+ Free Worldwide Shipping
$ 149.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Tribulus 500 - Testosterone përforcues

CATEGORIES » PRODUKTE PER MAN

Tribulus Terrestris is a traditional herb with a long history of use in Eastern Europe and China. This popular herb supports natural testosterone production which helps optimize strength, stamina and sexual performance. Tribulus is very popular with athletes and body builders who want to optimize their muscle tone, and performance, as well as with men who want support for their sexual performance.

What is Tribulus 500?

Tribulus 500, contains a potent 500mg of Tribulus terrestrial extract (20% saponins). Tribulus is a testosterone booster, most often used for infertility, erectile dysfunction, and low libido. And is also popular to improve sports performance.

How does it work?

Tribulus increases Luteinizing Hormone (LH). This is a pituitary hormone which instructs the body to turn on natural testosterone production. Many studies have shown the benefits of this include increased sperm production and motility as well as increased testosterone production and testicular maturation. According to medical study the pro erectile aphrodisiac properties were concluded to likely be due to the release of nitric oxide from the nerve endings innervating the corpus cavernous penis.

Does it work for everyone?

Older men or men with low testosterone levels tend to experience the greatest benefits from Tribulus use as their natural testosterone has been declining yearly and the additional stimulation of greater output can cause much more dramatic results than for the younger user. Those below twenty years of age probably would not see many benefits from this herb as they will already have high levels of testosterone. Tribulus boosts your testosterone to "upper" normal levels and doesn't push testosterone above this.

What's the dose?

You will take one pill, twice per day with meals. To get the most benefits it's level must build up in your system. This process usually takes 2-3 weeks. A typical dosage cycle is 8 weeks on, followed by two weeks off.

Are there any side effects?

There are no known side effects. If you do experience any adverse effects stop taking immediately and consult your doctor. If you suffer and health problems or are on medication check with your doctor.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What are the ingredients?

Our product contains: 500mg of Tribulus terrestris extract standardized to 20% saponins.

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Human Growth Hormone) is believed to be the controlling hormone of many functions and benefits associated with youth, such as vitality, smooth skin, energy and resilience. HGH plus is naturally produced in the pituitary gland of the brain.
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Hardman - ngrerë Funksioni

Hardman (dobësi)

Hard Njeriu është një gjithë-kapsulë natyror bimor, që përmban një mbledhje më të fuqishëm rritjen e bimëve të njohur njeriut, ali Tongkat. Ajo do të mbështesë funksion ngrerë ndërsa ende rritjen e sasisë dhe cilësisë së spermës për kënaqësi orgazmë rritur. Hard Njeriu është i shpejtë duke vepruar.
StallionXL! (Anti-Impotence) Daily Supplement For Sexual Function

Hamshor XL

STALLION XL (Anti-Impotence) is the most powerful and advanced male enhancement supplement available on the market today. This extra strength formula, made from 100% natural sources will support your sexual desire, your sexual performance, your orgasmic pleasure, your love making duration, and the hardness of your erections
Nympho Max - Male libido zgjerimin

NymphoMax (libido)

Ky formulim i fuqishëm e bimëve të lashta kineze, do të rritet orgasmic epsh dhe kënaqësi e çdo gruaje. Vetëm të 1-2 tableta para në lidhje me seksin. Mund të gëlltiten ose të shkrihet e tërë në një pije. Nëse jeni femër që vuajnë nga një mosfunksionim seksual, ose thjesht duan të përjetojnë orgasms të fortë, Nymphomax ishte formuluar për të kapërcyer pengesat gratë duhet të gëzojnë një jetë më të pëlqyeshëm dhe të dobishme seks.

Tags:

terrestris tribulus, përforcues Testosterone, atletët shtojcave, steroid bimor, shterpësi natyror bimor, mosfunksionim ngrerë, epsh i ulët, performanca, ku për të blerë në dyqane


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku