MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një Super ECigarette Box
USB ngarkues, Udhëzimet dhe 5 Cartridges
$ 56.95 Out of Stock
2 Super ECigarette Box $ 112.95 Out of Stock
3 Super ECigarette Box
+ Free Worldwide Shipping
$ 169.95 Out of Stock
Një Box (5 Fishekë)
Forca ulët
$ 9.95 Out of Stock
2 Box (10 Fishekë)
Forca ulët
$ 18.95 Out of Stock
3 Box (15 Fishekë)
Forca ulët
$ 28.95 Out of Stock
4 Box (20 Fishekë)
Forca ulët
$ 38.95 Out of Stock
Një Box (5 Fishekë)
Forca butë
$ 9.95 Out of Stock
2 Box (10 Fishekë)
Forca butë
$ 18.95 Out of Stock
3 Box (15 Fishekë)
Forca butë
$ 28.95 Out of Stock
4 Box (20 Fishekë)
Forca butë
$ 38.95 Out of Stock
Një Box (5 Fishekë)
Lartë Forca
$ 9.95 Out of Stock
2 Box (10 Fishekë)
Lartë Forca
$ 18.95 Out of Stock
3 Box (15 Fishekë)
Lartë Forca
$ 28.95 Out of Stock
4 Box (20 Fishekë)
Lartë Forca
$ 38.95 Out of Stock
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

SUPER cigare - ELECTRONIC cigare

CATEGORIES » PRODUKTE PER MAN

Imagine being able to smoke on the train, in the office, in a restaurant, or even on a plane! With the Super Cigarette you can smoke anywhere. You will still be smoking like you do normally, and you will still be getting a nicotine fix, however you wont be breathing in cancer causing carcinogens, and other poisons. The Super Cigarette is an amazing high tech product developed to provide smokers with a clean alternative to smoking or as a device to help you quit. It contains, no carbon monoxide, no cancer-causing chemicals, and no tar.

Whats the difference between the Super Cigarette and other E-cigarettes?

The Super Cigarette, is using only the latest technology, and is far superior to the older style e-cigerettes, both in performance, weight, price and size. The patented vaporizer system of this efficiency is only available in Super Cigarettes, resulting in a better burn, and longer battery life.

Why would I want an Electronic Cigarette?

It feels like a cigarette, looks like a cigarette, it even emits vapor, which looks like real smoke. In many ways, it is an actual smoking experience. It has all the pleasure of the cigarette, but without all the problems.

How do the ingredients compare to traditional cigarettes?

The number of ingredients in Super Cigarettes and the outcome of those ingredients when used are vastly different and infinitely safer than those found in traditional cigarettes. It contains only water, propylene glycol, nicotine, a scent that emulates a tobacco flavor and a membrane to suspend the ingredients. None of these ingredients are considered cancer-causing agents. The Food and Drug Administration deems propylene glycol safe. Nicotine itself is not believed to have toxicological effects, offers some therapeutic uses and can be found in pepper, tomato, eggplant and potato. Cigarettes and cigars, meanwhile, commonly contain tobacco, hundreds of additives, nicotine, glue and paper, which when ignited, according to the Centers for Disease Control, harm nearly every organ of the body, and cause cancer, and cardiovascular and respiratory disease.

How long does a cartridge last?

Each cartridge is equivalent to a packet of cigarettes. You can buy new cartages from us priced from $2 each.

What contain each Super Cigarette (eCigarette) Box?

  • 1 Electronic Cigarette
  • USB Charger
  • Instructions
  • 5 Cartridges

How do I quit smoking?

To quit the tobacco and nicotine smoking, the Electronic Cigarette can be used with the four basic tastes such as the high, medium, low and zero nicotine thickness cartridges to meet the requirements of different smokers. The following four steps procedure is designed specially for smokers who is willing to quit reduce their nicotine reduction unconsciously by decreasing the inhaled nicotine volume:

Step 1:

Starting with high nicotine density cartridge (18mg/pc) following normal smoking habit.

Step 2:

Then switch to medium nicotine density cartridge (14mg) following normal smoking habit.

Step 3:

Then alternate between the low nicotine density cartridge (11mg) and the non-nicotine thickness cartridge.

Step 4:

Finally, quit smoking by using the non-nicotine cartridge, you will quit the nicotine reduction unconsciously and completely.

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

EZ Quit - Quit Smoking hape

EZ Quit (STOP - pirja e duhanit)

Quit Smoking pilula dhe kapsula janë projektuar për t'ju ndihmuar për të lënë duhanin shpejt dhe në mënyrë efektive duke përmirësuar shëndetin tuaj dhe mbajtjen e një mendim pozitiv dhe pa stres. Herbs dhe vajra zakonisht e natyrshme në një pilulë bimor lë pirjen e duhanit, për shembull, janë kohë testuar nga mijëra vjet e përfitimeve provuar dhe janë jo-invazive. Ata nuk mund të jenë të përpunuara në një çamçakëz ose tabletë.
Bed Hero Pheromone Perfume - men attractant

Bed Hero Pheromone Perfume (for men)

A keni vënë re ndonjëherë një djalë i cili, edhe pse jo shumë i bukur apo shumë stimuluese, duket për të tërhequr gratë nga dhjetra? Shanset janë se tij natyrisht ndodhin lirim pheromone është më i lartë dhe më shumë se dallueshėm juaji! Tani është e mundur për asnjë njeri të shfrytëzuar pushtetin parak seksuale që vjen nga ferromonePheromone Parfum është një përzierje pa erë, formuluar shkencërisht e katër ferromone projektuar posaçërisht për të zgjoj dhe për të tërhequr gratëNe përdorim vetëm lakmusi pastër-grade ferromone njeriut seksi i përqendrimit të lartë të lejuar me ligjKjo formulë është dinamit tërheqje seksuale! Ferromone janë kimikatet pa erë excreted nga organi që ndikojnë në ndërveprime në mes të dy kafshëve riprodhuese dhe njerëzveAta janë të zgjedhur nga një organet apo indet të veçantë në hundë, dhe pastaj i përcolli në rajonet më të larta deri në truShumica e markave të përmbajnë vetëm një ose dy komponimet pheromoneBed Hero Parfum përmban të gjitha katër ferromone kryesore gjetur në njerëzit që janë përgjegjës për tërheqje seksuale parak
Bed Hero Pheromone Cologne - woman attractant

Bed Hero Pheromone Cologne (for woman)

Njeriut shtrati Hero Pheromone Parfum është një formulë krejt të re që përmban ferromone Njeriut Sex projektuar dhe provuar shkencërisht për të tërhequr meshkujtAshtu si kafshët përdorin për të tërhequr scents gjinisë së kundërt, njerëzit përgjigjen ferromone që mund të rrisin në masë të madhe shanset tuaja për t'u afruar, njerëz të takimit dhe marrjen vëmendje dhe intimiteti keni dëshirë Kjo përforcues natyrore është bazuar në izolimin dhe sinteza e komponimeve pheromone unik të përzier me vajra esenciale për të krijuar një erë që drejton njerëzit i çmendur! Ju do të gjeni veten duke u afruar më shpesh, që njerëzit shohin dhe buzëqeshje në ju, dhe ndjenja më të sigurt dhe sexy Ferromone janë të natyrshme ndodh kimike gjetur tek kafshët dhe njerëzit që nxjerr sjelljet seksuale dhe janë përdorur për të tërhequr gjinisë së kundërtShkencëtarët kanë arritur në identifikimin, izolimi, dhe kjo pheromone rikrijimin e njeriut seksKëto ferromone natyrore janë të dokumentuara mirë të jetë shkas për përgjigjet shumë i fuqishëm seksual!
Ejaculation Kontrollit (Ejacutrol hape)

Ejacutrol Pills

Ejacutrol, është një revolucionare para shtesë seks se britmë efektivisht retards, duke e lejuar ju që të kapërcyer premature ejaculation shpejt dhe me lehtësi. Premature ejaculation prek 30-40%% e meshkujve, dhe është dokumentuar si mosfunksionim seksual më të zakonshme që efektet burra të të gjitha moshave. Kjo mund të ndreqet lehtë duke përdorur kombinimin e drejtë të ekstrakte bimore.
Eyefine - shikimi Support

Eyefine (shikimi)

Eyefine për të ndihmuar kthimin dhe rigjenerimin vizionin tuaj te me si ajo dikur ishte. Eyefine ishte formuluar për të siguruar mbështetje vizual dhe parandalimin, së bashku me një përmirësim të dukshëm të parë brenda vetëm disa ditë e përdorimit. Kjo përfshin ditën dhe natën vizion, së bashku me distancë dhe vizionin e afërt.

Tags:

blej cigare elektronike, ecigarette, lë pirjen e duhanit, e-cigareve, cigareve mini, e-cig, e-cigareve për shitje, ecig, esmoke, e blej duhan-cigareve, fallco, e-duhanit, e-cig, avujt nikotina, nikotina , patch gomë nikotina, ku për të blerë në dyqane


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, WWW.DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku