MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
1 shishe Spermomax
Secila shishe përmban 60 Pills (marrë 2 ne dite)
$ 45.47
3 shishe Spermomax
3 Months Furnizim
$ 110.95
6 Shishe Nga Spermomax
+ Free Worldwide Shipping
$ 190.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Spermomax - Sasia dhe Performanca

CATEGORIES » PRODUKTE PER MAN

Ever wanted to shower your lover(s) with cum?

This clinical tested formula for ejaculation has been proven to increase your sperm volume by 500%, with no side effects at all. And results are evident within the first week. Impress your girl with a huge cumshot!!! Just imagine her delight to not only hear that your pleasure is increased, but to also see it! Now with Spermomax premature ejaculation treatment you can be the sex stallion that any woman would desire. Many customers want to increase their ejaculation amount purely for self-confidence or sexual gratification reasons. In such circumstances Spermomax is the only product that can help them. This is why we have thousands of customers Globally. Sperm pills or cum pills are supplements that have been proven to increase ejaculation volume, sperm activity, and sperm count during the ejaculation process. Typically, during an erection, sexual arousal causes increased blood flow through the arteries in the penis. These arteries expand, allowing for more blood to enter the penile region, while the veins that control the blood flowing out of the penis simultaneously contract. The hardening effect that this process has on the tissues of the penis is what causes an erection. At the peak of penile arousal, ejaculation occurs, in which the sperm is released from the penis. The larger the amount of fluid ejaculated, the more pleasurable the sexual experience, as well as the greater chance for increased sperm count. By optimizing the amount of sperm you produce you are more likely to experience longer orgasms and you will also experience orgasms which are more intensive and satisfying. Why have two squirts when you can have four? Other benefits include: confidence increase, increased sexual desire and more satisfying erections. Many men endure the frustrating experience of a decrease in their ability to experience full erections, suffer from premature ejaculation, or weak ejaculation with ineffective orgasms. All experiences can prohibit sperm count and decrease sperm motility. This is where sperm pills come in. A sperm pills not only greatly enhances the sexual experience in and of itself, but also the ejaculation process. Male enhancement supplements containing a high level of amino acids assist the body in creating more ejaculation fluid. The benefits of using a sperm pill such as this are numerous. Not only is sperm count increased, but sperm quality is also magnified. Another major advantage is the effect of additional ejaculation fluid on the orgasmic experience, itself. Increased fluid prolongs the orgasm, allowing for a very intense and drawn out experience. Basically, what happens in this instance is the fluid pumps through the penis for a longer duration, which extends the peak of orgasm. Another benefit is that this causes more force behind the ejaculation process, allowing for more likelihood of sperm activity. There are a few herbal supplements on the market today that have naturally high levels of amino acids as an ingredient. Not only are these remarkable products known to increase penis erection, size, stamina, desire, and performance, they have become leaders in the industry by providing increased ejaculation fluid production.

How does it work?

Spermomax contains a number of natural aphrodisiacs and sex tonics which have been used in herbal formulations for 1000s of years in Asia and around the world, for their ability to improve libido, potency, and performance. This fine blend of botanicals is formulated specifically to intensify your orgasm pleasure, give you rock hard erections every time and increase your volume of ejaculate. Because Spermomax is a herbal dietary supplement, you do not require a prescription or any embarrassing doctors visits.

How do I take it?

The usual dose is 2 pills daily. However you may take upto 4 pills, if you feel 2 pills isn't enough (never exceed 4 pills within 24hrs). You should take the pills everyday, and will start to notice results after the first week.

Will Spermomax help my impotence?

Indeed! The powerful herbal extracts in this formula not only increase your volume of ejaculate, but also improve your whole sexual performance, allowing you hard and satisfying erections every time.

Will Spermomax fix my premature ejaculation?

Yes, your stamina and whole sexual performance will be greatly improved, sexual dysfunctions like impotence, low libido and premature ejaculation will become a thing of the past.

What will I experience when taking Spermomax?

You will experience optimized sperm volume and improved flavour, longer and more intensified orgasms, increased sexual desire, more satisfying erections, powerful ejaculations, and more stamina.

Is there any side-effects?

Generally you will not have any side effects if taken as directed, and you don't exceed the maximum recommended dose. However, on the rear occasion some men may experience sleeplessness, nausea or blurred vision. If you experience any adverse effects stop taking immediately. As with all herbal medications, it is advised that anyone with medical conditions including but not limited to anyone on prescription medications, or with a history of cancer, heart disease, stroke, migraine headaches, renal failure, liver failure, severe allergies, or other conditions, should consult their physician before use.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What are the ingredients?

The sophisticated blend of herbal powders and extracts in each capsule consists of:
 • Tongkat Ali
 • Mucuna Pruriens
 • Maca
 • Schizandra Chinensis
 • Semen Cuscutae (Dodder seed)
 • Tribulus Terrestris
 • Cnidium Monnieri
 • Ginkgo biloba
 • Withania somnifera
 • Curculigo Orchioides
 • L-Arginine
 • Piper nigrum
 • Zinc oxide

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Naturamax Pills - Zgjerimin dhe performanca SEKSUAL

Naturamax (Size Penisi)

Naturamax përmirëson rrjedhën penile gjakut, e cila jo vetëm rrit masën tuaj mbledhje, por edhe madhësia e penisit tuaj kur e butë. Përdorimi i vazhdueshëm mund të çojë në fitimet e të përhershme, të cilat janë të dukshme edhe një herë ju ndalet.
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Delay - derdhje e parakohshme

Delay - Sexual Performance

Vonesë, një formulim unik bimor që është e garantuar për t'ju kthyer kontrollin mbi performancën tuaj seksuale. Vonesa me sukses ngadalson prodhimin e hormoneve, prandaj duke ju zgjatur kohën depërtimit, pasi vetëm dozë të parë. Shumë njerëz kanë raportuar që zgjasin 5-10 minuta më brenda ditëve të para të marrjes të vonojë, pa rënie në kënaqësinë seksuale.
Bed Hero Pheromone Perfume - men attractant

Bed Hero Pheromone Perfume (for men)

A keni vënë re ndonjëherë një djalë i cili, edhe pse jo shumë i bukur apo shumë stimuluese, duket për të tërhequr gratë nga dhjetra? Shanset janë se tij natyrisht ndodhin lirim pheromone është më i lartë dhe më shumë se dallueshėm juaji! Tani është e mundur për asnjë njeri të shfrytëzuar pushtetin parak seksuale që vjen nga ferromonePheromone Parfum është një përzierje pa erë, formuluar shkencërisht e katër ferromone projektuar posaçërisht për të zgjoj dhe për të tërhequr gratëNe përdorim vetëm lakmusi pastër-grade ferromone njeriut seksi i përqendrimit të lartë të lejuar me ligjKjo formulë është dinamit tërheqje seksuale! Ferromone janë kimikatet pa erë excreted nga organi që ndikojnë në ndërveprime në mes të dy kafshëve riprodhuese dhe njerëzveAta janë të zgjedhur nga një organet apo indet të veçantë në hundë, dhe pastaj i përcolli në rajonet më të larta deri në truShumica e markave të përmbajnë vetëm një ose dy komponimet pheromoneBed Hero Parfum përmban të gjitha katër ferromone kryesore gjetur në njerëzit që janë përgjegjës për tërheqje seksuale parak
Bed Hero Pheromone Cologne - woman attractant

Bed Hero Pheromone Cologne (for woman)

Njeriut shtrati Hero Pheromone Parfum është një formulë krejt të re që përmban ferromone Njeriut Sex projektuar dhe provuar shkencërisht për të tërhequr meshkujtAshtu si kafshët përdorin për të tërhequr scents gjinisë së kundërt, njerëzit përgjigjen ferromone që mund të rrisin në masë të madhe shanset tuaja për t'u afruar, njerëz të takimit dhe marrjen vëmendje dhe intimiteti keni dëshirë Kjo përforcues natyrore është bazuar në izolimin dhe sinteza e komponimeve pheromone unik të përzier me vajra esenciale për të krijuar një erë që drejton njerëzit i çmendur! Ju do të gjeni veten duke u afruar më shpesh, që njerëzit shohin dhe buzëqeshje në ju, dhe ndjenja më të sigurt dhe sexy Ferromone janë të natyrshme ndodh kimike gjetur tek kafshët dhe njerëzit që nxjerr sjelljet seksuale dhe janë përdorur për të tërhequr gjinisë së kundërtShkencëtarët kanë arritur në identifikimin, izolimi, dhe kjo pheromone rikrijimin e njeriut seksKëto ferromone natyrore janë të dokumentuara mirë të jetë shkas për përgjigjet shumë i fuqishëm seksual!

Tags:

buy spermomax, të lirë, të japësh donacion të spermës më shumë, kanë, meshkuj, penis, forcë, shëndetin seksi produktit, duke e bërë, duke marrë më shumë spermë, derdh kosi, prodhojnë, spermë rritje, ku mund të blejnë pilula në dyqane


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku