MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
1 shishe e Niagara
Secila shishe përmban 60 Pills (të 1-4 ne dite)
$ 66.95
3 shishe e Niagara
Ekonomise / Ruaj: $ 56.90
$ 143.95
6 Shishe e Niagara
+ Free Worldwide Shipping
$ 218.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Niagara - Cure Natyrore Për ngrerë mosfunksionim

CATEGORIES » PRODUKTE PER MAN

*** Stop Paying Too Much!
*** Absolutely Legal Herbal ED Solution.
*** As Low As $1.09 Per Pill

The all-natural blend of herbs found in Niagra is designed to restore blood flow, release stored testosterone, and heighten sensation by enhancing the body's natural hormone production, nitric oxide levels and PDE-5 activity necessary for men to achieve an erection. Niagra is a potent blend of natures most powerful herbal sex tonics that will help with achieving and maintaining a rock hard erection.

What does it do?

This herbal formula assists the body's natural arousal, and penile blood flow allowing to maintain and sustain an erection. It has a very high success rate, even with patients who have extreme impotence. However this product can also be used by people who don't have impotence but merely want to enhance their whole sexual experience.

How do I take it?

Dosage depends on the severity of your impotence, ranging from one pill as a boost for men without erectile dysfunction to 4 pills for men with extreme cases. Don't take more than 6 pills within 24hrs. Effects will be noticed for up to 36hrs from just the one dose. Niagra can be taken as a daily supplement of one pill, for men who want to support optimal sexual health or just on the days when required.

Is this only for men with impotence?

No, Niagra is also popular among men who have no sexual dysfunction, and who merely want to boost their sexual performance.

Will I have an erection all day?

No, Niagra supports normal erectile function, so you will only get an erection if you are sexually aroused. If you do get an erection that wont go away, stop taking and see your doctor immediately.

How long does it last?

Because Niagra is a 100% natural herbal supplement, the effects can remain in your system for up to 36 hrs. Many men report equal or better results on their second night, from just the one dose.

Do I need a prescription?

Niagra is 100% herbal, and does not require any embarrassing doctors visits or prescriptions. However if you have any serious health concerns or are on medication check first with your doctor, and be sure your heart is healthy enough to handle the stamina of sexual activity.

Can women take Niagra?

Niagra is specifically formulated for men with impotence, however can safely be taken by women as a natural libido booster.

Are there any side effects?

Unlike prescription medicines you should experience no unpleasant side effects, however if you are on any medication or have a medical condition check the ingredients with your doctor first. In the unlikely event your erection wont go down (priapism) after four hours, see your doctor immediately.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What are the ingredients?

The sophisticated blend of herbal powders and extracts in each capsule consists of:
  • Tongkat ali
  • Epimedium brevicornum (horny goat weed)
  • Semen cuscutae
  • Tribulus Terrestris
  • Piper nigrum
  • L-Arginine

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Nympho Max - Male libido zgjerimin

NymphoMax (libido)

Ky formulim i fuqishëm e bimëve të lashta kineze, do të rritet orgasmic epsh dhe kënaqësi e çdo gruaje. Vetëm të 1-2 tableta para në lidhje me seksin. Mund të gëlltiten ose të shkrihet e tërë në një pije. Nëse jeni femër që vuajnë nga një mosfunksionim seksual, ose thjesht duan të përjetojnë orgasms të fortë, Nymphomax ishte formuluar për të kapërcyer pengesat gratë duhet të gëzojnë një jetë më të pëlqyeshëm dhe të dobishme seks.
Tribulus 500 - Testosterone përforcues

Tribulus500 (Testosterone)

Tribulus Terrestris është një barishte tradicional me një histori të gjatë të përdorimit në Evropën Lindore dhe Kina. Kjo barishte popullor mbështet prodhimin natyror Testosterone cila ndihmon optimizuar forcë, qëndrueshmëri dhe performancën seksuale. Tribulus është shumë popullor me atletë dhe ndërtuesit organ që duan të zgjedh ton e tyre muskujve, dhe performancës, si dhe me njerëz të cilët duan mbështetje për performancën e tyre seksuale.
Hardman - ngrerë Funksioni

Hardman (dobësi)

Hard Njeriu është një gjithë-kapsulë natyror bimor, që përmban një mbledhje më të fuqishëm rritjen e bimëve të njohur njeriut, ali Tongkat. Ajo do të mbështesë funksion ngrerë ndërsa ende rritjen e sasisë dhe cilësisë së spermës për kënaqësi orgazmë rritur. Hard Njeriu është i shpejtë duke vepruar.
StallionXL! (Anti-Impotence) Daily Supplement For Sexual Function

Hamshor XL

STALLION XL (Anti-Impotence) is the most powerful and advanced male enhancement supplement available on the market today. This extra strength formula, made from 100% natural sources will support your sexual desire, your sexual performance, your orgasmic pleasure, your love making duration, and the hardness of your erections
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët

Tags:

ku për të blerë tableta në dyqane, Niagara tableta, pilula viagra alternative, qëndrueshmëri, epsh, mbledhje, ngrerë dysfunctio


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku