MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
5 gram Rasta Weed $ 22.95 Out of Stock
15 gram Rasta Weed
Ekonomise / Ruaj: $ 12.55
$ 57.95 Out of Stock
30 gram (1oz) Nga Weed Rasta
Ekonomise / Ruaj: $ 40.05
$ 94.95 Out of Stock
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Farë e keqe Rasta - përzierje e Videos Për të Smoke

CATEGORIES » E PERGJITHSHME SHENDETESORE

Rasta Weed

Rasta Weed is a fine blend of herbs, which when smoked gives the user a euphoric state, that peeks in about 45 minutes and lasts for about two hours, it feels very similar to a high-powered marijuana. Rasta weed was found to be, after months of testing the best herbal mixtures developed for smoking.
  • NO NICOTINE
  • ABSOLUTE AND TOTALLY LEGAL
  • STRONG AND POWERFUL EFFECTS
  • LOW PRICE
  • FREE SHIPPING WORLDWIDE
Rasta Weed basic on Leonotis leonurus, also known as Lion's Tail and Wild Dagga, is a plant species in the Lamiaceae (mint). The plant is a perennial shrub native to and very common in southern Africa, though it can also be found in California, Hawaii and Australia. It is known for its medicinal and mild psychoactive properties. Leonotis leonurus has long been used in African traditional medicine as a treatment for fevers, headaches, dysentery, and snakebites. The dried plant material also has a mild sedative effect similar to Cannabis when smoked, and as it is unscheduled, it is sometimes used as a Cannabis substitute. The smoke is often considered to have an unpleasant taste and to be harsh on the lungs and throat, but it is also reported to cause mild euphoria and lightheadedness. Higher doses may cause mild auditory and/or visual illusions. The picked and dried leaves are also commonly brewed as a minty tea. One experimental animal study suggests that "the aqueous leaf extract of L. leonurus possesses antinociceptive, antiinflammatory, and hypoglycemic properties; thus lending pharmacological credence to folk usage of the herb in the management and/or control of painful, arthritic, and other inflammatory conditions, as well as for adult-onset, type-2 diabetes mellitus in some communities of South Africa."

How much should I smoke?

A cigarette size joint, should be sufficient enough for 2-3 people, with effects taking upto 10 minutes to come on. Don't underestimate the powerful effects, excessive amounts (more than 3 joints) may cause hallucinations and major perception changes. Don't drive or operate machinery after smoking Rasta Weed.

What herbs does it contain?

Rasta Weed contains the Cannabis like herb Lion's Tail (Leonotis leonurus), the hullicinagin Wormwood (Artemisia absinthium), and the dream herb Chinese Mugwort (Artemisia verlotiorum ). All organically grown in New Zealand without pesticides or chemical fertilizers.

Satisfaction Guarantee

If in the unlikely event, you are not 100% satisfied with the results of Rasta Weed and find it to be the most effective and pleasant smoking herbal blend you have tried you may return it for a full refund.

Is Rasta Weed legal in my country?

As far as we are aware Rasta Weed is legal everywhere, if you are unsure of the legal status please check with the appropriate authority for your jurisdiction.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

DottedShop.com - ensures delivery and privacy! This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Kanna Extract (Mood) help with anxiety, stress and tension

Kanna Extract (Mood)

Çdo shishe përmban 60 pilula Kanna ekstrakt (500mg), marrin një apo dy pilula siç kërkohet për të mbështetur dhe ndihmuar me humor, stresi, ankthi dhe tensioni. Ekstrakt Kanna është përdorur edhe arrijnë të butë për depresion të moderuar. Një dozë dehëse prej 4 kapsula në të njëjtën kohë do të shkaktojë eufori, fillimisht me stimulim ndjekur nga qetësim. Në rast të tillë nuk drive ose veprojnë makineri.
EZ Quit - Quit Smoking hape

EZ Quit (STOP - pirja e duhanit)

Quit Smoking pilula dhe kapsula janë projektuar për t'ju ndihmuar për të lënë duhanin shpejt dhe në mënyrë efektive duke përmirësuar shëndetin tuaj dhe mbajtjen e një mendim pozitiv dhe pa stres. Herbs dhe vajra zakonisht e natyrshme në një pilulë bimor lë pirjen e duhanit, për shembull, janë kohë testuar nga mijëra vjet e përfitimeve provuar dhe janë jo-invazive. Ata nuk mund të jenë të përpunuara në një çamçakëz ose tabletë.
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Delay - derdhje e parakohshme

Delay - Sexual Performance

Vonesë, një formulim unik bimor që është e garantuar për t'ju kthyer kontrollin mbi performancën tuaj seksuale. Vonesa me sukses ngadalson prodhimin e hormoneve, prandaj duke ju zgjatur kohën depërtimit, pasi vetëm dozë të parë. Shumë njerëz kanë raportuar që zgjasin 5-10 minuta më brenda ditëve të para të marrjes të vonojë, pa rënie në kënaqësinë seksuale.
Bed Hero Pheromone Perfume - men attractant

Bed Hero Pheromone Perfume (for men)

A keni vënë re ndonjëherë një djalë i cili, edhe pse jo shumë i bukur apo shumë stimuluese, duket për të tërhequr gratë nga dhjetra? Shanset janë se tij natyrisht ndodhin lirim pheromone është më i lartë dhe më shumë se dallueshėm juaji! Tani është e mundur për asnjë njeri të shfrytëzuar pushtetin parak seksuale që vjen nga ferromonePheromone Parfum është një përzierje pa erë, formuluar shkencërisht e katër ferromone projektuar posaçërisht për të zgjoj dhe për të tërhequr gratëNe përdorim vetëm lakmusi pastër-grade ferromone njeriut seksi i përqendrimit të lartë të lejuar me ligjKjo formulë është dinamit tërheqje seksuale! Ferromone janë kimikatet pa erë excreted nga organi që ndikojnë në ndërveprime në mes të dy kafshëve riprodhuese dhe njerëzveAta janë të zgjedhur nga një organet apo indet të veçantë në hundë, dhe pastaj i përcolli në rajonet më të larta deri në truShumica e markave të përmbajnë vetëm një ose dy komponimet pheromoneBed Hero Parfum përmban të gjitha katër ferromone kryesore gjetur në njerëzit që janë përgjegjës për tërheqje seksuale parak

Tags:

weed rasta shop, herbal smoke, natural, smoke, legal, nicotine, smoking blends, relax naturally, where to buy in stores, rastashop, shopping, visual illusions, tea, cannabis substitute, jamaican, rastafarian, rastaman, jamaica


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku