MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një shishe e flokeve Again
Secila shishe përmban 90 Pills (1-2 ne dite)
$ 47.95
3 Shishe e flokeve Again
Ekonomise / Ruaj: $ 37.90
$ 105.95
6 Shishe e flokeve Again
+ Free Worldwide Shipping
$ 179.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Përsëri e flokeve - Anti Humbja e flokeve

CATEGORIES » E PERGJITHSHME SHENDETESORE

Hair again is the most advanced hair growth topical gel in the world. Based on 20 years of research. And with a 90% success rate, within the first month. For men and women. Don't wait until it's too late - Get HAIR AGAIN, keep the hair you have, thicken your hair and grow new hair! Most hair loss develops when the level of dihydrotestosterone (DHT) in the scalp is too high. Dihydrotestosterone binds itself to the hair follicles, decreasing the amount of nutrients they can extract from blood. The follicles gradually shrink and the hair growing from them becomes thinner. If nothing is done to treat this condition, the hair disappears completely, and cannot be reversed. Hair Again will decrease the level of DHT in the body, and supply necessary nutrients to the hair follicles. Reversing hair loss and improving the overall health of your hair.

What does it do?

Results will start within the first month. By the end of month 3 you will notice significant improvement. Hair loss will be reduced, and new hair growth will be apparent (guaranteed).

Suitable for:

  • Thinning hair
  • receding hair lines
  • falling hair
Don't wait till its too late... Start using Hair again today. In advanced cases, Hair again might not give desired results. Best use Hair again at the beginning stages of hairloss.

How long will it take to work?

Hair Again will start working almost immediately, however the growing of hair is a slow process, so visible results may not be noticeable for three months, however you will notice hair fall will start decreasing after two weeks.

How long do I need to take it?

The starting dose is two pills per day. We recommend to take Hair Again for at least six months, even if all of your hair has been restored. You can lower the dose to one pill daily once your hair has regrown. If you notice your hair starting to thin again, it means your DHT levels are increasing and in such case you must take a repeat course.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What are the ingredients?

Each capsule contains a fine blend of
  • saw palmetto
  • ginseng
  • gotu kola
  • nettle extracts

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Acai Berry Extract (Weight Loss)

Acai Ekstrakt

Pesha e trupit i përmirësuar, niveli i kolesterolit të shëndetshëm dhe një nivel shumë më të përmirësuar të energjisë dhe lëkurë ngjyrë e fytyrës Acai Berry (ah e theksuar-psherëtimë-ee), një antioxidant i fuqishëm, i njohur si globuset superfood më i dobishëm, ka qenë kohët e fundit duke marrë botë nga stuhi me përfitimet e shëndetësisë mahnitshme, duke përfshirë: menaxhimin e peshës, përmirësime në energji, përmirësime me tretje, duke ndihmuar detoxification, duke përmirësuar pamjen e lëkurës, përmirësimin e shëndetit të zemrës, reduktimin shenjat e plakjes, dhe reduktimin e niveleve të kolesterolit
HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Human Growth Hormone) is believed to be the controlling hormone of many functions and benefits associated with youth, such as vitality, smooth skin, energy and resilience. HGH plus is naturally produced in the pituitary gland of the brain.
St John's Wort - Anti qetësues

St Johns Wort (Depresioni)

Gjithashtu i njohur si Hypericum, Amber dhe duhan Klamath, StJohn's Wort ka fituar vëmendje të rëndësishme në kohët e fundit, kryesisht për shkak të saj anti-cilësisë qetësuesMegjithatë, ajo ka një histori të gjatë të përdorimit, edhe si një barishte shëruese dhe si një barishte me cilësi magjike mbrojtje Kjo është një gjendje shpirtërore enhancer jashtëzakonisht efektive në rastet e depresionit të butë dhe është efektive për para-humor-menstruale swingsMegjithatë, është më pak efektive për depresion më të rënda ose depresion lidhur me çrregullime të tjera psikiatrike si çrregullim bipolar
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Kanna Extract (Mood) help with anxiety, stress and tension

Kanna Extract (Mood)

Çdo shishe përmban 60 pilula Kanna ekstrakt (500mg), marrin një apo dy pilula siç kërkohet për të mbështetur dhe ndihmuar me humor, stresi, ankthi dhe tensioni. Ekstrakt Kanna është përdorur edhe arrijnë të butë për depresion të moderuar. Një dozë dehëse prej 4 kapsula në të njëjtën kohë do të shkaktojë eufori, fillimisht me stimulim ndjekur nga qetësim. Në rast të tillë nuk drive ose veprojnë makineri.

Tags:

ku për të blerë në dyqane, humbje e flokëve, flokët, baldness, humbje e flokëve krem, flokët anti humbje, ekstrakt natyror bimor


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku