MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një Paketa e këmba-Detox
Çdo Përmban Packet 20 Patches
$ 29.95
Dy pako e këmba-Detox
Çdo Përmban Packet 20 Patches
$ 58.95
Tre pako e këmba-Detox
Çdo Përmban Packet 20 Patches
$ 89.85
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Këmba-Detox (këmba fjale Detox Patch)

CATEGORIES » E PERGJITHSHME SHENDETESORE

The amazing foot detox patch

The Foot Patch helps with:

 • Absorb toxins released by the body
 • Alleviate tiredness in the body
 • Help to relieve the burden on the Immune System
 • Assist in the natural cleansing of the Lymphatic System
 • Support normal blood circulation
 • Increase your metabolism
 • Support normal fluid balance
 • Improve quality of sleep, Aid weight management
 • Promote vibrant health and wellness

Principle

Why apply it to the soles of the feet? According to Chinese medical knowledge, our human body has over 360 acupuncture points, with more than 60 acupuncture points found on the soles of the foot. Known as the second heart? they are the reflective zones of our major internal organs, they are also potential homes for toxins. When the blood circulates to the soles, the Foot Patch sachet can absorb toxins released from the acupuncture points. The Foot Patch comes in a white sachet that is applied to the soles of the feet. After only one night of body detox, there may be significant changes to the smell and color of the sachet (from brown to grayish black) as it reflects the amount and degree of toxins which were extracted from the body. With continuous usage, there should be a visible reduction in the stain and odor of the sachet.

Foot Patch Ingredients:

 • Wood Vinegar
 • Bamboo Vinegar
 • Chitosan
 • Dokudami
 • Loquat Leaf
 • Vitamin C
 • Vegetable fiber
 • Tourmaline
 • Dextrin

Instructions (how to use)

1. Remove the larger piece from the adhesive sheet and discard. Place the side of the pad that has the wording onto the adhesive plaster.
2. Place the Foot Patch onto its center, making sure that the writing on the sachets is facing down toward the adhesive surface.
3. Stick and spread firmly onto the sole of your foot. For best results, put them on some time before bedtime, you can wear them around the house if you sleep less than 8 hours.
4. Allow 8 to 12 hours for toxins to be fully absorbed from your body before removing the Foot Patches. They can be used on other parts of the body where you feel pain.

The pads may feel warm after you have put them on. During the night the pads will become dark in colour as they absorb toxins and waste matter from your body. They may also become sticky depending on the levels of toxins present. Wear the pads for at least 8 hours a night for maximum effect. The more toxins you have in your body the darker the patch will be when removed. With continued use the pads will become lighter. You may detox in a few days or take longer depending on the state your body is in! When the pad is pale your body is pure.

Notice

1. Foot Patches work best when placed on the soles of the feet.
2. They can be used any time but it is preferable overnight as you sleep. Socks worn over the foot patches can help prevent kicking them off during the night.

Additional Note:

The Foot Patch should not be placed over open wounds, mucous membranes, or around the eye area. The Foot Patch can however be very effectively placed over other areas of the body where you are experiencing pain, discomfort or swelling. When using on any area where the skin is naturally moist, oily, curvy or prone to motion; it will help to use some form of adhesive tape or similar product (like band-aids or medical tape) to better ensure optimal contact of the Takara Foot Patches with the skin. Additionally, the non-foil backing of the patches ensures the potency and effectiveness of the ingredients, to maximize your cleansing experience.

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Sleep Well - Dashuri Sleeping Aid

Sleepwell (Support Sleep)

Sleepwell është një përzierje gjobë prej bimëve që do t'ju ndihmojë të keni një netë të mirë gjumi dhe a keni ndjenja të reja në mëngjesPërshtatshëm për insomniacs dhe ata që vuajnë stresin lidhura me çrregullimet e gjumitFormula Sleepwell është një alternativë e sigurt për një netë pa gjumë e madhe tranquillizers recetë dhe pa njohur efekte anë Sleepwell është e përkryer për të gjithë personat të cilët po përpiqen të bien për të fjetur si të qëndrojnë në gjumë natën dhe janë vetëm në varësi të disa shtesë artificiale në mënyrë për ta bërë atë përmesKjo është një formulë të provuar të sigurt dhe efektive që do të zgjidhë problemin tuaj fleTë gjithë ju duhet të bëni është që të marrë 1-3 pilula gjumi këtë ndihmë të madhe në provë dhe aq i shpejtë sa tridhjetë minuta në një orë ju do të merrni të relaksuar dhe përfundimisht bie në gjumë
Me fjalë Për Tij

Përfytyroj

Gjitha me fjalë të reja për të gjitha te Ai është një produkt natyral pjellori që është projektuar për mbështetje shëndetësore optimale spermë. Ka një kërkesë e madhe për produkte si këto, thjesht sepse ka shumë çifte që kanë disa probleme nuk janë në gjendje të concieve shumë lehtë, ai ka qenë spacificly dizajnuar për të ndihmuar këto çifte
Acai Berry Extract (Weight Loss)

Acai Ekstrakt

Pesha e trupit i përmirësuar, niveli i kolesterolit të shëndetshëm dhe një nivel shumë më të përmirësuar të energjisë dhe lëkurë ngjyrë e fytyrës Acai Berry (ah e theksuar-psherëtimë-ee), një antioxidant i fuqishëm, i njohur si globuset superfood më i dobishëm, ka qenë kohët e fundit duke marrë botë nga stuhi me përfitimet e shëndetësisë mahnitshme, duke përfshirë: menaxhimin e peshës, përmirësime në energji, përmirësime me tretje, duke ndihmuar detoxification, duke përmirësuar pamjen e lëkurës, përmirësimin e shëndetit të zemrës, reduktimin shenjat e plakjes, dhe reduktimin e niveleve të kolesterolit
Brirë Goat Weed Extreme - përforcues

Brirë Goat Weed (përforcues)

Farë e keqe brirë cjapi i njohur edhe si Yin Yang Huo ose Epimedium, ka qenë rreth e rrotull për qindra vjet dhe u zbulua krejt rastësisht nga herders dhi i cili vuri re se dhitë e tyre ishin ngjallur seksuale pas hahet bar i keq. Që atëherë cigare me brirë cjapi është bërë një përbërës popullor në ilaçe të dy perëndimore dhe kineze natyrore. Si një mënyrë efektive për të luftuar dysfunctions seksual, të tilla si pafuqi dhe epsh i ulët
Përsëri e flokeve - Anti Humbja e flokeve

Flokeve Again (Humbja e flokeve)

Flokeve përsëri është rritja më e përparuar e flokëve xhel aktuale në botë. Bazuar në 20 vitet e hulumtimit. Dhe me një normë 90% sukses, brenda muajit të parë. Për burrat dhe gratë. Mos prisni derisa ajo është shumë vonë - Get flokët AGAIN, mbajnë flokët e keni, trash dhe flokët tuaj rriten flokët e re!

Tags:

patch këmbë, ndihmë, qarkullimi i gjakut, rritet metabolizmi, bilanci fluide, fle, menaxhimin e peshës, natyrore bimore, ku blej dyqan


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku