MBESHTETJE PER KLIENTET Delivered WorldWide 100% Satisfaction GARANTUAR
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM ESHTE LIDER NË BOTË NATYRORE ilaç bimor
Ne kemi mbi 1.000.000 Klientë në botë!

Zgjidhni gjuhën tuaj:
SASIA ÇMIMI  
Një shishe e gripit të Mbrojtjes
Shishe Përmban 90 Pills (marrë 1 ne dite)
$ 38.95
2 Shishe e gripit të Mbrojtjes
Ekonomise / Ruaj: $ 17.95
$ 59.95
3 Shishe e gripit të Mbrojtjes
Ekonomise / Ruaj: $ 30.90
$ 85.95
6 Shishe e gripit të Mbrojtjes
+ Free Worldwide Shipping
$ 150.95
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ne përdorim sistemi i autorizuar të sigurt faturimit me 256bit encryption.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - GARANTUAR!

Gripit të Mbrojtjes - Dashuri GRIP korrigjuar

CATEGORIES » E PERGJITHSHME SHENDETESORE

Flu defence is the first 100% natural general-purpose flu remedy that attacks the virus and boosts the immune system, with no known side effects. Now you can easily Prevent flu and support your bodies natural defences during acute symptoms. The fine of herbal extracts in Flu Defence, will not only boost your immune system, but will also neutralize various viruses. Studies show the ingredients in Flu Defense act a powerful immune booster, that exhibits strong antiviral action against influenza A & B, birdflu, herpes etc. Although there is much scientific proof on the effectiveness against influenza some studies of the elderberry herb (the main ingredient of Flu Defence) efficacy have specifically focused on H5N1 bird flu, one of the core components of the swine flu (A/H1N1 or Influenza A virus subtype H1N1) pandemic's biology. Laboratory trials have confirmed that elderberry extract effectively defeats H5N1 avian flu with up to 99% efficacy.

How do I take it?

One pill daily to prevent flu, with a one week break each four weeks, or 6 pills daily during acute symptoms (throughout the day). If acute symptoms last more than four days consult your doctor.

How does it work?

Flu Defence will neutralize the activity of the hemagglutinin spikes found on the surface of some types of viruses. When these hemagglutinin spikes are deactivated the viruses can no longer pierce cell walls or enter the cell and replicate. It will also stimulate various aspects of the immune system including macrophage and lymphocyte function.

Is there any side effects?

You should not experience any side effects if taken as directed. If you suffer any adverse side effect stop taking immediately.

Are there any precautions?

Generally the Flu Defence formula is well tolerated, however if you are on medication or suffer any health problems, consult with your doctor first.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What do the pills contain?

  • Elderberry extract
  • Echinacea extract
  • Vitamin C
  • Zinc oxide

Elderberry extract

This herbs compounds will bind with viruses neutralizing the activity of the hemagglutinin spikes before they can penetrate the walls of cells, thereby inhibiting their ability to spread. Also, another compound in elderberry, called anthocyanins, have an anti-inflammatory effect that will minimize aches, pains, and fever. While the flavonoids stimulate the immune system.

Echinacea extract

Well known as a broad-spectrum immune system stimulant Echinacea is most used to protect against, and to treat, common colds, flu, and sore throat. Its also a natural antibiotic, used to treat infections, to combat low resistance to sickness & to enhance the immune system. Echinacea has also used in the treatment of chronic recurring vaginal yeast infections. Echinacea purpurea, called "King of the blood purifiers" in some herbal manuscripts, has been traditionally used to help acne, boils and difficult skin conditions.

Vitamin C

This is one of the most common substances to fight and support flu symptoms. Vitamin C has been proven to boost the bacteria-killing ability of certain immune cells called macrophages and neutrophils. Its also believed that vitamin C stimulates production of interferon, an important chemical in the immune system, and that it improves the thymus gland's ability to make infection-fighting lymphocytes, a type of white blood cell.

Zinc Oxide

Zinc oxide is a chemical compound with the formula ZnO and contains 60% elemental Zinc. Zinc is an important element that is required for a number of immune functions, including T-lymphocyte activity, antioxidant activity and putative antiviral activity.

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Hardman - ngrerë Funksioni

Hardman (dobësi)

Hard Njeriu është një gjithë-kapsulë natyror bimor, që përmban një mbledhje më të fuqishëm rritjen e bimëve të njohur njeriut, ali Tongkat. Ajo do të mbështesë funksion ngrerë ndërsa ende rritjen e sasisë dhe cilësisë së spermës për kënaqësi orgazmë rritur. Hard Njeriu është i shpejtë duke vepruar.
EZ Quit - Quit Smoking hape

EZ Quit (STOP - pirja e duhanit)

Quit Smoking pilula dhe kapsula janë projektuar për t'ju ndihmuar për të lënë duhanin shpejt dhe në mënyrë efektive duke përmirësuar shëndetin tuaj dhe mbajtjen e një mendim pozitiv dhe pa stres. Herbs dhe vajra zakonisht e natyrshme në një pilulë bimor lë pirjen e duhanit, për shembull, janë kohë testuar nga mijëra vjet e përfitimeve provuar dhe janë jo-invazive. Ata nuk mund të jenë të përpunuara në një çamçakëz ose tabletë.
Niagara - kurë natyrale për mosfunksionim ngrerë

Niagara - funksion ngrerë

Bazuar në një provuar dhe testuar formulë, Niagara është bërë nga vetëm ekstrakte bimore më të fuqishme, që do të mbështesë funksion normal ngrerë dhe t'i japë fund impotencaVetëm të 1-3 pilula një orë para se të seksit dhe rezultatet do të jenë me përvojë për 24 orë! Kjo përzierje të gjitha-natyrore të bimëve gjendet në Niagara është hartuar për të rivendosur rrjedhën e gjakut, lirim ruajtur Testosterone, dhe rrisin ndjesi duke përmirësuar prodhimin e trupit natyror të hormoneve, ndërsa edhe furnizimin e ushqyesve jetik të nevojshme për kryerjen pik seksual
Naturamax Pills - Zgjerimin dhe performanca SEKSUAL

Naturamax (Size Penisi)

Naturamax përmirëson rrjedhën penile gjakut, e cila jo vetëm rrit masën tuaj mbledhje, por edhe madhësia e penisit tuaj kur e butë. Përdorimi i vazhdueshëm mund të çojë në fitimet e të përhershme, të cilat janë të dukshme edhe një herë ju ndalet.
Delay - derdhje e parakohshme

Delay - Sexual Performance

Vonesë, një formulim unik bimor që është e garantuar për t'ju kthyer kontrollin mbi performancën tuaj seksuale. Vonesa me sukses ngadalson prodhimin e hormoneve, prandaj duke ju zgjatur kohën depërtimit, pasi vetëm dozë të parë. Shumë njerëz kanë raportuar që zgjasin 5-10 minuta më brenda ditëve të para të marrjes të vonojë, pa rënie në kënaqësinë seksuale.

Tags:

ku për të blerë tableta në dyqane, mbrojtje të gripit, të mbrojtjes, ilaç natyral të gripit, Tamiflu bimor, derra kundër gripit H5N1 mjeti, a/h1n1, antiswine, virusi, përkrahës i fuqishëm ammune, influenza a dhe b, birdflu, herpes, dhe madje hiv


‹‹‹ PAGE UP ›››
 
Pėrkrahja

COPYRIGHT © 2005-2019, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Këto deklarata nuk janë vlerësuar nga ndonjë autoritet mjekësor, dhe janë vetëm për qëllime arsimore. Ky produkt NUK një ilaç, dhe nuk është për qëllim të përcaktojë diagnozën, trajtimin, kurë ose për të parandaluar ndonjë sëmundje. Gjithmonë lexoj etiketë dhe të marrin vetëm drejtuar si. Nëse simptomet vazhdojnë ose ju keni efekte anësore shikoni ju mjeku