Корисничка поддршка Емитувано низ светот ЗАДОВОЛСТВО гарантира 100%
 
NATURAL HERBAL MEDICATIONS
DOTTEDSHOP.COM е светски лидер во природните лекови HERBAL
Има над 1.000.000 клиенти низ светот!

Изберете јазик:
QUANTITY ЦЕНА  
Едно шише Мело Машки
Секоја Шише содржи 12 Pills
$ 29.95 Out of Stock
3 шишиња Мело Машки $ 84.95 Out of Stock
6 шишиња Мело Машки
+ Free Worldwide Shipping
$ 170.95 Out of Stock
At the moment we don't ship to the following countries: Austria, Croatia, Estonia, Finland, Germany, Morocco, Norway, Russia, Sweden.

visa, master card, american express
Ние користиме овластен безбедна платежна систем со 256bit енкрипција.
100% Secure, Safe & Confidentially. Money back - ГАРАНЦИИ!

Mello Man - Relaxant (Relax Party Pills)

КАТЕГОРИИ » ПАРТИЈА pills

Mello Man is an awesome relaxation formula. Good if you are stressed, or just wanting to relax. Mello Man relaxes you due to its fantastic mixture and balance of natural herbal extracts. Feel the tranquility eel the tranquility of lettuce opium, passion flower and Valerian and let yourself be in harmony and peace with Mello Man.

Are these party pills legal?

Yes. Although these pills emulate the effects of opium, they include only natural non restricted herbal ingredients. We have formulated our tablets in such a way that they can be shipped worldwide and are fully effective.

Why would I take these party pills?

These pills were developed for drug harm minimization, allowing people who would otherwise use illegal and dangerous street drugs, the opportunity to take this legal substitute. Or for anyone who wants to relax themselves naturally.

Do these party pills have side effects?

Generally these pills have no side effects if taken as directed, however if you experience dizziness, headaches, nausea or any other adverse reaction, stop taking immediately and consult with your health care professional. These pills should not be taken by anyone who is allergic to any of the ingredients, pregnant or lactating mothers, or anyone with any health concerns, heart conditions or on medication. These pills are for sale to adults only (over 18).

How do I take it?

Take one or two capsules 45 minutes prior to the desired effect with a glass of water or fruit juice.

What about the privacy while purchasing or ordering the product?

This will be delivered completely with full privacy since its requirement of this trade. Also it will be sealed pack and courier person will not be aware of the contents inside.

What are the ingredients?

Each capsule contains:

  • Wild lettuce extract
  • Valerian extract
  • Scull cap extract
  • Passion flower extract
  • Withania somnifera extract
  • Piper nigrum extract

Customers Viewing This Page May Be Interested in These

Kanna Extract (Mood) help with anxiety, stress and tension

Kanna Extract (Mood)

Секоја шише содржи 60 апчиња на Kanna екстракт (500mg), да преземат една или две таблети како што се бара за поддршка на расположението и да помогне со вознемиреност, стрес и напнатост. Kanna Екстракт исто така се користи управуваат со блага до умерена депресија. Еден дејствија доза од 4 капсули во исто време ќе предизвика еуфорија, во почетокот со стимулација проследено со седација. Во таков случај не диск или ракување со машини.
Acai Berry Extract (Weight Loss)

Acai екстракт

Подобрена телесната тежина, здраво ниво на холестерол и многу подобри нивото на енергија и боја на кожата На Acai Berry (се изговара ах-воздишка-ee), моќен антиоксидант, познат како глобус најмногу корист superfood, неодамна беше земањето на светот со својата неверојатна бура со здравствени бенефиции, вклучувајќи: управување со тежината, подобрувања во енергијата, подобрување со варењето, помага на детоксикација, подобрување на изгледот на кожата, подобрување на здравјето на срцето, се намалува знаците на стареење, и намалување на нивото на холестерол
HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Plus Releaser)

HGH+ (Human Growth Hormone) is believed to be the controlling hormone of many functions and benefits associated with youth, such as vitality, smooth skin, energy and resilience. HGH plus is naturally produced in the pituitary gland of the brain.
Hardman - Еректилната Функција

Hardman (импотентност)

Човекот е тешко на сите природни билни капсула, кој содржи една од најмоќните ерекција зајакнување на билки познати на човекот, Tongkat Али. Тоа ќе го поддржи еректилна функција додека сеуште зајакнување на квантитетот и квалитетот на спермата за зголемување на оргазам задоволство. Хард Човекот е брзо дејствување.
Коса Повторно - Анти Косопад

Повторно коса (Косопад)

Коса повторно е најнапредниот растење на косата тематски гел во светот. Врз основа на 20 години на истражување. И со 90% успех стапка, во рамките на првиот месец. За мажите и жените. Не чекај, сè додека не е предоцна - Get КОСА ПОВТОРНО, одржување на косата имаш, тепам вашата коса и расте нова коса!

Tags:

партија таблети, лековити, одмор и анти стрес, таблети, капсули, природни билни екстракти, каде да се купат во продавници


‹‹‹ Page Up ›››
 
Корисничка поддршка

COPYRIGHT © 2005-2020, DOTTEDSHOP.COM INC. ALL RIGHTS RESERVED. POWERED BY QTE
Овие наводи не се проценети од страна на сите лекарски орган, а се за едукативни цели. Овој производ НЕ Е медицина, и не е наменета за да се дијагностицира, третира, лечи или спречување на било која болест. Секогаш ја прочитате етикетата и да се само како режисер. Доколку постојат симптоми или имаш несакани ефекти те види доктор